cazare rustica predeal

Wiki Article

cazare paraul rece predeal
După o zi de bifat obiective, ce poate fi mai plăReduce decât starea de bine și sănătate dată de o vizită la spa? Hotelurile cu spa își propun să le ofere oaspeților relaxare maximă în piscine cu hidromasaj sau cu ape termale și prin servicii profesionale de masaj.

Totul este nou si curat, locatia este excelenta in mijlocul muntilor. Sauna si jacuzzi ul sunt foarte bune dupa o zi lunga de plimbari. Desi camera period la parter langa receptie, nu a fost nici un pic de galagie, doar liniste. Cu siguranta o sa mai revenim.

Este bine de știut că un pachet turistic trebuie să includă minim o noapte de cazare la locația respectivă pentru a se putea plăti și alte servicii cu ajutorul voucherelor (de ex masa la restaurant)

Aceasta frumoasa pensiune finalizata in anul 2010 si renovata in 2017 este situata in mijlocul naturii, langa Casa Memoriala George Enescu. Va invitam sa va bucurati de peisajele care l-au cucerit si pe George Enescu si care ...

This hotel is rather cozy, I felt like in the home. Rooms are clean up, large balcony, there was a Television and mini bar with beverages during the fridge. Guys during the reception have been variety and friendly.

Unitatea noastra poate organiza la cerere, serii de cantonamente si tabere sportive, putand pune la dispozitie, propriul teren de Activity multifuncțional, sala de sport și terenul de fotbal suggestion stadion din localitate.

Avem peste 70 de milioane de evaluări ale proprietăților, toate de la oaspeți reali și verificați.

Ce se întâmplă dacă utilizatorii nu folosesc în termenul de valabilitate hotel predeal piscina exterioara incalzita de un an voucherele de vacanță încărcate pe cardul de vacanţă? Voucherele de vacanță au valabilitate de un an de la data încărcării pe card.

Dacă ți-ai propus un metropolis-split în Brașov sau o vacanță la schi în Poiana Brașov, îți propunem un sejur la Q Resort and SPA din Săcele. Te vei afla la doar 6 kilometri de oraș și la thirteen kilometri distanță de pârtiile de schi din stațiune.

I preferred the waiters, they were so variety and welcoming. The waiters would usually say excellent early morning throughout breakfast and in many cases when they ended up out during the reception and you'd apartament predeal cazare be heading out they'd often greet you, smile and check with if you're Prepared to the working day or issues as a result. The cleansing was finished to some large common, home normally smelled nice afterwards. One of many receptionists was not the nicest as she did not manage to treatment that we were out of toilet paper and wouldn't give us any sayind that it would be topped up once the cleaning can be done during the day. She refused to provide me any The 1st time and acquired a few rolls out within the again I went again the next time which I failed to take pleasure in.

דירה יפה ומאובזרת מאד, hotel de cazare predeal נקיה מאד. חצר מהממת. מתאים למשפחה גדולה

Folosim cookies. Dacă continui să folosești acest website Internet, ești de acord cu utilizarea lor. Află mai multe / De acord

Hotelul este foarte bine dotat, avand spatii mari si frumos amenajate, atat pentru cazare cat si pentru restaurant. Camera period cu un mobilier clasic si de inalta calitate, iar curatenia period perfecta.

Astfel, dacă te duci particular cu un card website voucher de hotel regina predeal vacanță la un restaurant, nu ți se va accepta plata. În schimb, dacă vei achiziționa un pachet turistic de la o agenție sau direct de la unitatea de cazare, treatment incorporate și mese, vei putea plăti masa la restaurantul din incinta unității de cazare (de ex. la hotel / pensiune) sau mesele suggestion demipensiune sau all inclusive cu cardul de vacanță.

Report this wiki page