cazare evergreen predeal

Wiki Article



cazare predeal hotel orizont
Acceptam carduri de vacanta.Se pot confront rezervari pentru majorate .Oferim pensiune completa pentru tabere si cantonamente.

Quite welcoming and informative host. The apartment is rather roomy and excellent for large family members. The location is quiet and in just a going for walks distance far from the principle landmarks.

Poziţionarea și amenajarea hotelului contribuie substanţial la reușita unei șederi relaxante la munte, iar Sky Lounge-ul ,,Belvedere" situat la ultimul etaj întregește acest aspect prin priveliștea -360- unica, pe care o oferă asupra masivilor muntosi ce străjuiesc mirifica stațiune Predeal.

24725427 oferte Cauta oferte Cerere de oferte Completeaza informatiile de mai jos si iti vom trimite imediat o oferta personalizata

Apartamentul foarte confortabil și călduros, dotat cu cele necesare unor zile cozy & liniștite, cu priveliște excellentă de oriunde te-ai uita. Zonă liniștită, clădirea cu apartamentele este una aranjata frumos și, la fel, un loc cu respect pentru liniștea celor cazați.

Apoi urmează călătoria Când clienții noștri vizitează unitatea de cazare, evaluează insonorizarea camerei, amabilitatea personalului și multe altele.

Situat la marginea oraşului Predeal, Hotelul Orizont pune la dispoziție o zonă de spa şi camere cu aer condiţionat, acces gratuit la internet WiFi şi TV cu ecran plat.

Va asteptam la Predeal, la Pension Casa del Sol, unde speram sa nu va lipseasca nimic si sa va simtiti ca acasa, va asteptam cu drag si va cazare predelut booking dorim ca mai multe sederea la noi sa va aduca mereu multe amintiri frumoase, de suflet si cu ...

Gaia Villa Predeal se află în Predeal și oferă deviceăți de cazare cu WiFi gratuit cazare predeal ase și televizor cu ecran plat, precum și o grădină și o terasă.

I favored the waiters, they were being so sort and welcoming. The waiters would usually say fantastic morning through breakfast and in some cases should they have been out inside the reception And you would be heading out they'd constantly greet you, smile and inquire if you're Completely ready for that day or things as a result. The cleansing was completed to your substantial normal, area normally smelled great afterwards. One of several receptionists was not the nicest as she didn't manage to care that we had been outside of bathroom paper and would not give us any sayind that it would be topped up once the cleansing will be done during the day. She refused to give me any The very first time and bought several rolls out in the back I went back mai multe again the 2nd time which I failed to recognize.

Pensiunea este localizata pe strada principala a orasului, aproape de centrul orașului, la capătul bulevardului principal. Personalul atent si curtenitor doreste sa va faca sederea cat mai placuta posibil si este intotdeauna ...

HOTEL CARPAT INN se găsește în Azuga și oferă cazare de 4 stele, cu balcon privat. Proprietatea oferă un cafe, precum și un bar, o piscină interioară cazare predeal olx și o cadă cu hidromasaj.

Всё отлично. Чисто,уютно. Шикарное расположение. Отзывчивые хозяева.

Totul începe cu o rezervare Singura modalitate de a transmite un comentariu este ca mai întâi să encounterți o rezervare. Astfel știm că aceste comentarii vin de la clienți reali care și-au petrecut sejurul la o unitate de cazare.

Report this wiki page